Odaberite Zadarsku regiju kao svoju destinaciju za obiteljski odmor i uživajte najljepšim kampovima i mobilnim kućicama u Dalmaciji

Provesti vaš odmor u bilo kojem od kampova u Hrvatskoj odličan je izbor, ali  Zadar i okolica savršeno su mjesto za kampiranje u svakom pogledu. Jedinstven u svom izgledu na savršenoj i odlično povezanoj lokaciji, povijesni grad Zadar i njegova regija je mjesto na kojemu će vaš odmor biti upotpunjen. Sve što možete poželjeti nalazi se ovdje u jednom predivnom paketu. Blizina mora, pogled na planinu, nacionalni parkovi, šume i otoci, vrhunska gastronomska ponuda... Da ne nabrajamo, zadarska županija ima zaista sve. Ako poželite istraživati na svega nekoliko nautičkih milja od obale Zadra nalazi se nacionalni park Kornati, savršenstvo prirode u obliku skupine otoka, hridi i otočića jedinstvene ljepote. Na sjevernoj strani nalazi se Nacionalni park Paklenica, kanjon na planini Velebit koja je savršena za izlete, penjanje ili duge mirne šetnje, a obližnji park prirode Vrana je također unikatan prirodni kuriozitet, najveće prirodno jezero u Hrvatskoj, te stanište ogromnom broju zaštićenih vrsta ptica. 

Kristalno čisto more, predivne pješčane plaže, te mnoštvo lokaliteta za istraživanje je ono po čemu se Zadar i njegova okolica ističu iznad ostalih kampova i lokacija, ne samo u regiji nego i šire. Zadar je veličanstven grad, sa mnoštvom lokacija koje obiluju poviješću, a također i savršena destinacija za nezaboravno kampiranje, a ako ste manje avanturistički tip i vaša je odluka pala na jednostavno odmaranje u blagodatima vašeg kampa, budite sigurni da Zadar i okolica ni tu neće razočarati, naprotiv. Neki od najljepših i najmodernijih kampova nalaze se u zadarskoj okolici, manje više minimalnu odaljenost od mora. Zašto ne biste pokušali isprobati sve, jer obilazak regije je nešto što biste definitivno trebali iskusiti bar jednom u životu. Zadar i okolica su predivni, lokacije i vidici veličanstveni, gradići su mali i živopisni, ljudi prijazni, a hrana jednostavno vrhunska. Mali kampovi ili veliki resorti u blizini plaže, u kojima ćete zadržati svoju privatnost na maksimumu ili iskusiti čari velike kamping zajednice, ostaje samo odlučiti što vama najbolje odgovara. U svakom od kampova zadarske županije garantirano će vas pratiti poseban osjećaj pripadnosti i zajedništva, a njihove lokacije će vas ostavljati bez daha. Mali obiteljski kampovi sa svojim veličanstvenim lokacijama udaljenima svega nekoliko metra od mora pri čemu možete uživati u svim blagodatima plavog Jadrana, definitivno bi bili savršeni ako želite kampirati u povezanoj zajednici pri čemu bi bonus definitivno bio istraživanje lokalnih znamenitosti i specijaliteta. Ali i ako ste ipak odlučili samo uživati u blagodatima koje vam pruža kamp ili mobilne kućice, prepustite se u potpunosti zvukovima i mirisima koje vam donosi Dalmacija. Predivno mjesto za potpuno opuštanje i mir, savršena lokacija za punjenje energije u bilo kojem periodu da se odlučite kampirati, jer su godišnja doba ovdje idealna i blaga.

Zanimljivo je da su Zadar i njegova regija u svojoj savršenoj simbiozi s prirodom, smješteni tako da će vam zapravo sve biti u blizini mora, ili ćete biti smješteni na samoj obali ili ćete biti svega par kilometara udaljeni od mora, ali ćete zasigurno imati predivan pogled. I jedno je sigurno, uživat ćete u potpunosti i poželjeti da nikada ne morate otići.