Mnoštvo modernih kampova u Hrvatskoj sa svojim izuzetnim lokacijama okruženi prirodnim ljepotama, idealni su za vaš odmor bez premca.

Hrvatska zaista ima sve, razvedenu obalu, mnoštvo otoka, predivne planine, rijeke, šume i nepregledne ravnice, dakle sve što možete poželjeti za svoj savršeni odmor, a ako kampirate budite sigurni da ćete izvući ono najbolje pri boravku u bilo kojem od kampova u Hrvatskoj, jer je boravak u prirodi i suživot s njom jedini način da se u potpunosti odmorite. 

Hrvatska je jedinstvena po mnogočemu, a posljednjih se godina izdvojila kao vrhunska lokacija za kampiranje. Mnoštvo je razloga zbog kojih bi trebali posjetiti Hrvatsku, a njene prirodne ljepote je samo jedan od njih. Prvenstveno su to kampovi s veličanstvenim lokacijama s predivnim parcelama i mobilnim kućicama gdje vam sve što poželite može biti nadohvat ruke.

Kampiranje u Hrvatskoj je krajnje jednostavno, samo odaberite svoju idealnu lokaciju i uživajte, jer bilo koji kamp da odaberete zadovoljstvo je zagarantirano. Zamislite samo da se ujutro budite uz cvrkut ptica koje ne možete pronaći nigdje drugdje u svijetu, ili da uživate u tišini pri čemu bi vas ometao samo šum vjetra u krošnjama drveća. Zamislite da ste iz svojeg kampera ili mobilne kućice udaljeni samo nekoliko metara od predivnog plavetnila mora, da je zalazak sunca nešto u čemu možete uživati svaku večer, a zalasci sunca u Hrvatskoj su zaista neusporedivi.

Ono što je također neusporedivo u Hrvatskoj je osjećaj koji ćete imati jednom kada posjetite ovu predivnu zemlju, osjećaj koji vas neće napuštati, koji će vas pratiti  i navesti vas da se vraćate opet i iznova. To je osjećaj neizrecivog mira i spokoja, pri kojem ćete zagarantirano spoznati da ste došli na mjesto na koje zapravo i pripadate, a savršen osjećaj da je sve na svom mjestu je ono što ne možete pronaći baš svugdje.

Hrvatska ima mnogo lokacija na kojima svaki provedeni trenutak vašeg odmora može biti zatrpan aktivnostima ili samo čistim nepatvorenim odmorom, a jedna je stvar sigurna, ponovni povratak je neminovan. Mnogi kampovi imaju i moderno opremljene mobilne kućice, što je idealno za one koji žele iskusiti vrhunski doživljaj kampiranja ako do sada nisu ili ako žele jednostavnost i privatnost koju kamp može ponuditi, a drugi smještaji to nisu u mogućnosti.

Kampovi u Hrvatskoj su brojni, a na vrhu našeg popisa su uvijek oni na obali u blizini pješčanih plaža, jer je more ono čime se ova zemlja najviše ponosi. Čisto i bistro more koje reflektira odsjaj plavog neba je nešto što morate doživjeti, bilo da ste odabrali neku od bezbroj morskih aktivnosti ili samo ležite na plaži i odmarate. Uživanje u suncu i osjećaju soli na vašoj koži, dok vas pritom hladi lagani povjetarac dok ležite ispod bora i uživate u dobroj knjizi, nezamjenjiv je doživljaj.

Kampovi u kopnenom dijelu Hrvatske također su melem za dušu i savršena destinacija za odmor, osobito jer su njihove savršene lokacije mahom prepune prirodnih ljepota jer se nalaze u blizini grandioznih lokacija kao što su parkovi prirode, jezera ili šume. Ili jednostavno imaju sve, pa čak i bazen, a o osjećaju zajedništva koji su specifični za kampove da i ne govorimo.

Mahom su to etablirani kampovi sa višegodišnjim iskustvom i vrhunskim ocjenama svojih gostiju, ali iz godine u godinu se otvaraju sve modernije opremljeni kampovi koji nameću određene standarde u zajednici. Bilo kako bilo, odabir je samo vaš. Za svakoga ponešto definitivno bi mogla biti krilatica hrvatskog kampinga, jer je ponuda raznovrsna, a kampovi su definitivno vrhunski.

Kampiranje u Hrvatskoj će biti neponovljiv doživljaj koji ćete pamtiti, a Hrvatska će sa sigurnošću postati destinacija kojoj ćete se vraćati iznova.