Plaže

Janice

Glavna gradska plaža u centru mjesta. Jednim dijelom je šljunčana, a drugim popločana, dok se pod morem nalazi sipki pijesak idealan za djecu. Veći dio plaže je na suncu, a samo manjim djielom je pod hladom. Osim uređenog dijela plaža nudi i veći broj manjih uvalica skrivenih od gužve i pogleda.

Punta

Nalazi se u blizini centra mjesta. Djelomično je betonirana i šljunčana te idealna za obitelji s djecom. Veći dio plaže nalazi se na suncu, ali u neposrednoj blizini nalazi se nekolicina ugostiteljskih objekata u kojima možete potražiti osvježenje.

Pilatuša

Nalazi se na sjeverozapadnoj strani Pakoštana. Plaža je šljunčana i kamena te pruža dovoljno prirodnog hlada borove šume. Također nudi i raznolik zabavni sadržaj te parking za vlasnike vozila.

Plaža Dolaška Draga

Nalazi se u Dolaškoj Dragi. Većim dijelom je šljunčane podloge sa dosta prirodnog hlada. Samo manji dio je betoniran i stjenovit. Nudi u nesporednoj blizi razne ugostiteljske objekte i dodatne sadržaje.

Plaža Soline

Nalazi se na jugostičnoj strani Biograda. To je pješčana uvala okružena borovom šumom te pruža dosta hlada. Zbog postepenog prilaza u more savršena je za obitelji s djecom. Pruža zanimljiv dodatni sadržaj, od vodenih sportova i animacija za djecu do svakojakih ugostiteljskih ponuda.