Ako ste maštali o trailu sa savršenom podlogom uz atraktivan krajolik onda je Pakoštane Trail priča za vas!

Ako ste maštali o trailu sa savršenom podlogom koji po mogućnosti vodi uz obalu mora uz koju su razasuti mali otočići, pa i da vas povremeno provede kroz borove šume i još ako ste k tomu zaželjeli pogled i na otočje kornatskog arhipelaga ne trebate maštati o odlasku u neku egzotičnu zemlju, dođite u Pakoštane! To je mjesto nadaleko poznato po dobroj spizi, vrhunskim feštama, klapskoj pismi, domaćoj atmosferi i nadasve gostoljubivim domaćinima. Dakle, nakon utrke uživajte u Pakoštanskim delicijama i fešti.

Želimo Vam ugodnu zabavu.


Kategorija Blue 10km predviđena je za sve one željne trčanja ili hodanja. Fleksibilan limit dozvolit će uživanje u stazama Pakoštana za sve skupine posjetitelja: rekreativce, amatere ili pak profesionalce.

Kategorija Green obuhvaća „highlighte“ Pakoštana i okolice. Očekuje vas brdo lijepih utabanih staza koje prolaze obalnim pojasom i borovim šumama uz pogled na otočje kornatskog arhipelaga i male otočiće smještene tik uz obalu Pakoštana. Utrka postaje prava slatko – slana avantura usponom na vidikovac Čelinka s kojeg puca pogled na mjesta Pakoštane, Drage, Vranu, obalu i otočje, a s druge strane na Vransko jezero.

Kategorija GREEN predviđena je za rekreativce, amatere i profesionalce.

Kako sport i zabava nisu predviđeni samo za odrasle već i za djecu, pored dm Blue & Green utrka za odrasle, održati će se i dječja utrka dm Mali Trk. Dovedite svoje najmlađe i zabavite se! dm Mali Trk prolazi krugom u dužini od 500m u centru Pakoš tana (na rivi). Nakon što startaju kategorije dm Green & Blue u 10h, polako se pripremaju sudionici dječje utrke dm Mali Trk koji startaju u 10.15h.


Više o utrci, prijavama i nagradama doznajte na službenoj stranici Pakoštane traila.

Vidimo se u Pakoštanima!