Slovenski Vikend već je tradicionalna manifestacija za Praznik rada u Biogradu na Moru. Dođite i uživajte u predsezonskom odmoru od 27.04. do 05.05.2019.


Ovogodišnji Praznik rada 1. svibnja savršeno spada u srijedu, što je izvrsna prilika za produženi vikend i odmor. Biograd je definitivno mjesto koje tada trebate posjetiti.

Turistička zajednica grada Biograda organizira Slovenski Vikend kao već tradicionalnu manifestaciju vrijednu posjeta. Bit ove manifestacije je promoviranje aktivnog način odmora i povezivanje s obitelji kroz mnoge organizirane aktivnosti. Iako je naglasak na slovenskim gostima, događaj je namijenjen svima onima koji žele nakratko pobjeći od posla i užurbanog načina života kako bi se uključili u aktivnosti i istovremeno se zabavili.

Aktivni program nudi regatu Pašmanskog kanala, utrku na ulicama Biograda, rekreativnu šetnju od parka do zabavnog parka "Biograd", obiteljski biciklizam i rekreativni MTB maraton oko Vranskog jezera.
Zabavni program za ovu godinu je vrlo bogat. Mnoge popularne grupe i pjevači nastupit će tijekom ovog dugog vikenda. Među hrvatskim izvođačima bit će Pravila igre, Zsa Zsa, Mia Dimšić i Amigosi, a slovenski će predstavljati Modrijani, Petkova Pumpa i Čuki.
Također će biti mnogo drugih aktivnosti što se tiče djece i degustacije hrane, stoga se pobrinite da budete tamo.
Za one koji traže smještaj daleko od gradske vreve, pogotovo tijekom ovog Slovenskog Vikenda u Biogradu, možemo vam ponuditi lijepe mobilne kućice u našem kampu na obali jezera, u Parku prirode Vransko jezero. Udaljen je samo nekoliko minuta od Biograda tako da možete ostati uključeni u sve planirane aktivnosti tijekom dana i navečer.


Svakako posjetite Slovenski Vikend i provedite ga sa svojom obitelji i prijateljima!