Aktivni odmor uz Slovenski vikend od 27.04.-01.05. !

Međunarodni praznik rada ove godine počastio nas je produženim vikendom! Idealna je to prilika da ga provedete kampirajući u našem kampu Vransko jezero - Crkvine te sudjelujući u manifestaciji koju priprema grad Biograd na Moru pod nazivom ''SLOVENSKI VIKEND'' .

Od 27.travnja do 01.svibnja za sve posjetitelje pripremljen je bogat aktivni i zabavni program. Program kreće s regatom Pašmanskim kanalom, a potom imamo još i natjecanje u pecanju štapom te utrku ulicama grada Biograda! Svakako će biti zanimljiva i organizirana šetnja do fun parka Biograd te rekreativni MTB maraton oko Vranskog jezera.

Uz prepun aktivni program, ni zabave neće nedostajati! Samo za vas pjevat će jedna od najpoznatijih klapa Hrvatske klapa Kampanel. Za dobru atmosferu bit će zaduženi još i ''Disco Inferno Magic Band'', klapa Bunari te slovenska zvijezda ''Čuki''.

Što se tiče dodatnog sadržaja, 28.04. za vas je organizirano otvorenje Green Zone gdje ćete pronaći prezentacije gradova iz Slovenije na temu zelenog turizma, a 29.04. za djecu će biti pripremljeno kino na otvorenom na trgu Brce. Prikazivat će se film sinkroniziran na hrvatski jezik, a titlovan na slovenskom jeziku. 30.04. na rivi ćete imati priliku vidjeti izložbu old-timera i vespa motocikala.

Svakako nemojte propustiti pridužiti se ovoj manifestaciji. Smještaj u srcu parka prirode Vransko jezero čeka na vas!
Pošaljite UPIT!