Zadarska regija, kao i naša općina Pakoštane, ima mnogo za ponuditi, od znamenitosti, muzeja, spomenika do prekrasnih plaža i raznih avantura. Naša misija je da vas približimo prirodi. Ovih 5 navedenih stvari sigurno će to učiniti.

Pripremili smo popis stvari koje morate učiniti za vrijeme boravka u našem kampu i u ovoj predivnoj netaknutoj prirodi!


1. Posjetite Park prirode Vransko jezero. Iako se nalazimo u parku prirode, službeni ulaz je udaljen samo 200 metara od našeg kampa. Poučna staza iznad jezera, prekrasan pogled s Kamenjaka ili tisuće ptica u ornitološkom rezervatu učinit će Vaš posjet zaista vrijednim.
2. Odvažite se na vožnju biciklom oko Vranskog jezera dužine nešto više od 40 km. Ne možemo obećati da neće biti teško za amaterske bicikliste, ali sigurno će biti vožnja za pamćenje.
3. Vožnja brodom na jezeru također je nešto što morate isprobati dok ste ovdje, bilo da je to samo za zabavu ili želite uloviti ribu za večeru. Ako ste možda više avanturističkog tipa, okušajte se u kajaku ili stand up paddlingu na jezeru. Surfanje također može biti opcija ako je vrijeme vjetrovito.
4. Jahanje na jezeru. Ovo zasigurno ne možete svugdje vidjeti. Upravo pokraj našeg kampa možete iskušati jahanje u jezeru. Nije važno jeste li iskusni jahač ili samo početnik. Također je pogodno za djecu kao što je i za odrasle.
5. NOVOST! Za sezonu 2019. Park prirode priprema nešto potpuno novo. Imat ćete mogućnost obići jezero velikim električnim brodom i posjetiti sva zanimljiva mjesta na jezeru. Bit će to poput malog obrazovnog izleta kroz park prirode.


Sve od gore navedenog može se organizirati na našoj recepciji.
Posjetite nas u kampu Vransko jezero - Crkvine, na području Zadra, i doživite prirodu!